Blogin tekijät

Maanantai


Topi Linjama

topilin
Topi Linjama on viiden lapsen isä, joka on ollut isätyöntekijänä Pelastakaa Lapsilla Joensuussa. Blogimerkintöjen materiaalin hän ammentaa näistä kahdesta roolista. Topin vuonna 2014 tekemän isä- ja miestyön kartoituksen tuloksista voi lukea täältäIsämies elämässä -hanke on ESR-rahoitteinen ja kesti vuodet 2015-17.

Tiistai


Heikki Nenonen

nenoheikki
Heikki on puolihuolimaton perheenisä Tuusulasta. Ei mikään suorittaja, enemmänkin syventyjä. Urheilun sekakäyttäjä ja innokas lukija. Neljä lasta ja papin virka Keravalla pitävät arjen realiteeteissa kiinni.

Keskiviikko

Kuva: Terhi Hytönen

Pasi Huttunen

paspah
Pasi Huttunen on joensuulainen toimittaja. Sivuhomminaan hän tutkii kuinka isyyttä nyky-yhteiskunnassa tuotetaan ja kuinka kahleistaan voisi päästä. Perheeseen kuuluu avovaimo, kaksi lasta sekä kaksi kissaa.


Torstai


Antti Kanto

anjokanto
Antti Kanto on luokanopettaja Nurmijärveltä. Perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi tyttöä. Antti on aloitteleva basisti bändissä Lost life seekers.


Otto Kallioranta

Otto
Otto Kallioranta on jokelalainen äidinkielenopettaja ja kolmen lapsen isä. Hän käy jatkuvaa taistelua hengen ja ruumiin velttoutta vastaan.


Perjantai


Vesa Liminka

vl
Vesa Liminka on joensuulainen kolmen lapsen isä, joka työskentelee päivisin kirjastossa ja haaveilee öisin sulkapallokuninkaan tittelistä.
Lauantai


Antti Pitkäjärvi

apkuva
Antti Pitkäjärvi on joensuulainen sairaanhoitaja ja valokuvaaja. Perheeseen kuuluu vaimo ja neljä lasta. Aikaa kuluu valokuvauksen lisäksi suunnistaessa, joskus voin olla ikuistamassa Kerubissa keikkoja kuvaustöiden parissa.

Lapselliset miehet evp

Jussi Hyvärinen

Jussi H
Jussi Hyvärinen on Itä-Suomen yliopiston kirjastossa työskentelevä venäläisen kirjallisuuden jatko-opiskelija ja kahden lapsen isä. Kiinnostuksen kohteita isyys kirjallisuudessa ja elävässä elämässä.